Få markedets bedste betalingsløsning til din forretning.

PAY AS YOU GO

Få én samlet
betalingsløsning
til din forretning


 • 100% forbrugsafregnet - ingen løbende fakturering
 • Inklusiv Betalingsterminal og indløsningsaftale
 • God dansk support i øjenhøjde
 • Giv os et kald på 70 26 21 10

PAY AS YOU GO

Få én samlet betalings-
løsning til din forretning

 • Intet fast abonnement
 • Betal kun for forbrug
 • Support i verdensklasse

Klar til en betalingsløsning, der er til at forstå?

Du får hjælp
hele vejen

Når du vælger en betalingsløsning ved S5, så sikrer vi at du kommer godt i gang. Lige fra oprettelse og dokumentationskrav til dine betalinger ude i forretningen.

Kom godt i gang

Klar til en betalingsløsning, der er til at forstå?

Indtast dine oplysninger nedenfor og vi kontakter dig.
Alternativt kan du give os et kald på 70 26 21 10

  Ofte stillede spørgsmål

  Pay As you Go

  1Hvorfor PAY AS YOU GO?
  Med PAY AS YOU GO får du en samlet pakke med alt, du skal bruge for at tage imod betalinger i din butik. Du slipper for løbende abonnementer og kan fokusere på at drive din forretning. Du får daglige udbetalinger og kan følge med i det hele i vores online rapporteringsværktøj. Samtidig lægger vi vægt på kundeservice og tilgængelighed – og vi hjælper dig hellere end gerne. Det synes vi egentlig, du kan forvente af din betalingsudbyder.
  2Hvad koster en betaling hos jer?
  Det afhænger af din omsætning og branche, så derfor er det nødvendigt vi har en kort dialog inden vi giver dig et tilbud. Du kan enten sende os en e-mail eller ringe til os på 70 26 21 10 Husk på: Hos os er der ikke et fast abonnement. Du betaler kun for det, du bruger.
  3Hvor hurtigt kan jeg være i gang?
  Det tager typisk 5 arbejdsdage, fra du er oprettet, til du kan tage imod betalinger.
  4Hvor hurtigt får jeg mine penge?
  Du får typisk dine penge udbetalt efter tre dage.
  5Hvilken terminal skal jeg vælge?
  Hvis dine kunder oftest betaler ved kassen, anbefaler vi en stationær betalingsterminal som er kablet med internetforbindelse. Hvis du har brug for at tage imod betalinger ved kundens bord, fx på en café, anbefaler vi en mobil betalingsterminal som som kan kommunikerer igennem WIFI, bluetooth eller det mobile netværk. Du vælger selv din betalingsterminal, og uanset dit valg er din første betalingsterminal ganske gratis. Derefter kan du købe flere hvis du skal bruge mere end én.
  6Hvad gør jeg, hvis min betalingsterminal går i stykker?
  Tag fat i os med det samme. Hvis ikke vi kan løse problemet over telefonen, ombytter vi selvfølgelig din betalingsterminal. Det klarer vi typisk inden for 24 timer.
  7Hvordan kommer jeg i gang?
  Ring eller skriv til os, så hjælper vi dig hele vejen. Når du får din betalingsterminal, skal du bare sætte strøm til, så er du flyvende.
  8Er der en minimumsomsætning på betalingsterminalen
  Ja, der er en minimumsomsætning på 50.000 kr./md, eller for sæsonforretninger 600.000 kr./året på PAY AS YOU GO. Dette skyldes at vi skal kunne leverer betalingsterminal, god service og support, Simkort, betalingsgateway, indløsningsaftale og ombytning af din terminal hvis den går i stykker. Hvis du eks. Vis omsætter under 50.000 Kr./md. ja så er det ikke en katastrofe - så modtager du en faktura på 450 kr. for den ene måned.
  9Kan jeg følge med i mine betalinger og omsætning?
  Ja da! Vi har et online rapporteringsværktøj, hvor du kan følge med i det hele. Du kan se din omsætning, dine betalingsterminaler og dine transaktioner, og sikre, at det hele stemmer. Du får ligeledes adgang til kort indløserens rapporteringsværktøj hvor du kan følge dine udbetalinger mm.
  10Kan jeg købe flere betalingsterminaler?
  Jep! Den første får du af os uden omkostninger. Derefter kan du købe flere betalingsterminaler hvis du skal bruge mere end én. Du betaler stadig din faste, lave pris per betaling, lige meget hvor mange betalingsterminaler du har.
  11Kan jeg få PAY AS YOU GO i flere butikker?
  Ja, du kan bruge PAY AS YOU GO i lige så mange butikker, du vil. Du får én betalingsterminal til hver butik (men kan selvfølgelig købe flere). I dit online rapporteringsværktøj får du et samlet overblik over hver forretning.
  12Hvorfor er mit spørgsmål her ikke?
  Godt spørgsmål! Ring til os på 70 26 21 10 eller send en mail til info@s5.dk, så har vi garanteret et svar til dig. Ellers finder vi det.

  Samarbejdspartnere

  • Ingenico betalingsløsninger
  • Kortindløseren Valitor
  • PAX betalingsløsninger
  • Kortindløser i Europa
  • Ethernet og 3G/4G operatør
  Få en betalingsudbyder, som er der for dig

  PAY AS YOU GO