Bliv ekspert inden for betalingsterminaler

Job hos S5

Uanset om du brænder for salg, administration eller teknik, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Hvis du kan se dig selv arbejde i et startup-miljø med frie rammer og udviklingsmuligheder og hvor tingene går hurtigt, så kontakt os allerede i dag.

Det kan jo være lige netop dig vi leder efter!

Hvem er S5

S5 er en dansk fintech virksomhed, som sælger og supporterer betalingsløsninger til fysiske butikker over hele landet. Vi er en startup hvor tingene går hurtigt og ingen dage er ens. Vi sætter en ære i at dele sejre, men vi løfter også i fællesskab. Vi gør tingene på en ny og anderledes måde og har altid vores kunder i fokus og taler til dem i et sprog, der er til at forstå.

Vi er så heldige i S5 at være en del af KILOO ventures og selvom S5 er en mindre virksomhed, vil du blive en del af en global kultur med passionerede kollegaer fra hele verden, med eget fitnesscenter, lækker kantine, bordfodbold, bordtennis, fredagsbar og flere årlige personalearrangementer.

Derudover har vi ligeledes en ualmindelig god placering på Frederiksbjerg i Aarhus C.

Vi har ingen åbne stillinger, men kontakt os gerne

Hvis du brænder for software udvikling, support eller salg og kunne tænke dig at arbejde i et startup-miljø med frie rammer og udviklingsmuligheder, så send gerne din ansøgning til os!

Bliv kunde