Indløsningsaftale

Indløsningsaftale fysisk handel

Ansøgning

Du kan ansøge om en indløsningsaftale online. Når alle oplysninger er indhentet, kan vi behandle din ansøgning. S5 samarbejder med forskellige indløserbanker. Det sikrer dig den bedst mulige aftale, med de bedst mulige betingelser.

Behandling

Behandling af din ansøgning tager typisk 7-10 hverdage, afhængig af omfanget af din forretning. S5 er løbende i dialog med indløserne. Når aftalen er klar, bliver den sendt til underskrift ved den/de tegningsberettigede i virksomheden.

Aktivering

Når indløsningsaftalen er etableret, modtager vi dit nye forretninsnummer. Det sørger vi for at aktivere på din terminal. Alt foregår i skyen, og vi kan derfor aktivere din nye aftale, uden at skulle have terminalen sendt til opdatering.

terminal

Samlet løsning

S5 kan levere både betalingsterminaler, kortindløsning og betalingsgateway i én samlet pakke, både i Danmark og i resten af verden. Vores unikke betalingsplatform gør det muligt at samle alle virksomhedens betalinger på én platform, på tværs af grænser og med den højeste sikkerhed. Få en snak med vores dygtige konsulenter omkring at etablere en aftale som er skræddersyet til din virksomheds behov.

Banker i hele verden

S5 er virksomhedernes gateway til de bedste aftaler indenfor indløsning af VISA og MasterCard – både for Danmark og resten af verden. Vi arbejder for at tilbyde vores kunder de bedste løsninger samt den bedste service og support. S5 samarbejder med de forskellige indløsere og kan derigennem henvise jer som virksomhed til en meget hurtig opkobling samt fordelagtige priser. Alle indløsningsaftaler vi henviser til, er toparts aftaler mellem jer som Kunde og indløseren af Visa og MasterCard. Dette betyder i som virksomhed bruger S5 som partner til at finde løsningen, samt hjælpe jer med det praktiske. Men selve aftalen er mellem jer og indløseren.Den nuværende portefølje af kunder, som allerede har valgt S5 som samarbejdspartner, tæller alt fra de mindre butikker i Danmark, til store kædevirksomheder internationalt. Derfor er sikkerheden og servicen også i top, når man vælger at bruge S5 som samarbejdspartner til sine produkter og services.

Betalingsgateway

P2PE

S5’s betalingsgateway er blandt de eneste i verden som er PCI P2PE certificeret (Point-to-point-encryption). Det er din garanti for den højest mulige sikkerhed af kortdata.

GLOBAL

S5’s betalingsgateway virker i hele verden, og er dermed det oplagte valg for virksomheder som arbejder i flere lande. På den måde behøver du kun én betalingsgateway.

OMNI

Vores Omni-channel betalingsgateway er forbundet til indløserbanker over hele verden. Online- og fysiske betalinger smelter sammen. Også over landegrænser.

CHANNEL

Med vores betalingsgateway kan kunder handle lokalt med deres foretrukne betalingsform via flere kanaler. Vi understøtter lokale korttyper i de respektive markeder.