Betalingsterminaler

Betalingsterminaler

STATIONÆRE INGENICO TERMINALER

Ingenico ICT220 er manges foretrukne betalingsterminal. Om du har en lille eller noget større butik, en tæt strøm af kunder eller blot nogle stykker dagligt, vil du med denne terminal kunne tilbyde kunderne en service i topklasse. Hvis du vil have en hurtig og driftsikker betalingsterminal med internet tilslutning, vil denne betalingsterminal leve op til forventningerne. Ingenico ICT220 er udstyret med ekstra stabil netværkstilslutning for sikre og hurtigere transaktioner, og har indbygget printer. Terminalen understøtter NFC og har den højest mulige sikkerhedscertificering (P2PE).

ICT220
Klik for at se mere
IWL250 GRPS
Klik for at se mere

TRÅDLØSE INGENICO TERMINALER

Har du brug for en betalingsterminal som du kan tage med og som har stor batterikapacitet, så er IWL250 GPRS den helt rigtige betalingsterminal. Den fungerer godt i miljøer hvor der er mange betalinger dagligt, trådløst. IWL250 er en fleksibel betalingsterminal og let at anvende. Terminalen understøtter NFC, og har den højest mulige sikkerhedscertificering (P2PE).

STATIONÆRE INGENICO DUO TERMINALER

Ingenico Duo IPP320 + ICT220 er en dobbelt betalingsterminal med et kunde og et betjeningsmodul. Terminalen er internettilsluttet, og kan derfor håndtere betalinger hurtigt og effektivt. Kunden betjener selv kundemodulet med sit kort – hurtigt og sikkert. Det gør DUO terminalen til det oplagte valg for detailbutikker, cafeer og lignende. Terminalen understøtter NFC og har den højest mulige sikkerhedscertificering (P2PE).

INGENICO DUO
Klik for at se mere
IWL220 BASE
Klik for at se mere

TRÅDLØSE INGENICO BLUETOOTH TERMINALER

Ingenico IWL220 Bluetooth/Base Ethernet terminal kombinerer mobiliteten i en trådløs terminal med hastigheden og driftsikkerheden fra en stationær terminal. Den fungerer som en mobil dankortterminal, men er forbundet til internettet via en bluetooth base. Terminalen og basen kommunikerer på op til 30 mtrs. afstand. Det gør denne terminal optimal til restauranter, cafeer og detailbutikker, hvor kundekontakt og service er i højsædet. Terminalen oplades når den står i den medfølgende base. Den understøtter NFC og har den højest mulige sikkerhedscertificering (P2PE).